Blogger tarafından desteklenmektedir.
Twilight Breaking Dawn
7/25/20

Buz Öpücük- Richelle Mead( Vampir Akademisi Serisi 2. Kitap)



Evet sevgili okuyucularım. Çok geçmeden serinin 2. kitabı ile karşınızdayım.
Bu kitap benim için serinin en sevdiğim kitabı sanırım. Çünkü Rose'un gerçekten kendini bulması ve olgunlaşması bu kitapta gerçekleşiyor bana göre. O eski çocuksu hallerini bir nebze de olsa kenara koyup ciddileşiyor bu kitapta . 

Umarım ilk kitabı okuyup da gelmişsinizdir çünkü birazdan hem 1. kitaptan hem de 2. kitaptan spoiler görebilirsiniz. Aman dikkat!!!!




İlk kitapta Lissa ve Rose arasındaki bağı okumuştuk. Bu kitapta ise bağları yüzünden işler iyice kızışıyor. Çünkü artık Lissa'nın işi pişirmeyi sevdiği sevgilisi Christian var ve Rose bütün bunlara bağ aracılığı ile şahit oluyor.

Üstüne birde karşısına Dimitri için bir rakibi çıkıyor; Christian'ın halası Tasha. Tasha, Dimitri'nin kendi gardiyanı olmasını ve mini mini bebecikler doğurmayı istiyor. Dimitri'nin ne diyeceği ise belirsiz ama Rose evet diyeceğini düşünüyor.

Şimdi bir düşünün bakalım. Sevdiğiniz  erkek başkası ile çocuk yapmak için gidebilir. Siz ise size aşık olmayan bir adamı düşünerek en yakın arkadaşınızın sevişmesine şahit oluyorsunuz. Eminim sizinde siniriniz bozulurdu. 

Tabii Rose'un aşk hayatı sadece Dimitri ile sınırlı kalmıyor. Kendine yıllardır tutkun olan Mason var. VEEEEE BİRDE MÜKEMMEL ÖTESİ YAKIŞIKLI, birazcık deli ve ayyaş olan ADRIAN var. Adrian Ivashkov resmen hayallerimin erkeğidir. Bunu ilan edeyim öncelikle. Ve gelecek kitaplara dair bir spoiler da vermeden edemeyeceğim. Her ne kadar sevgili Adrian'cığım bu kitapta pek baskın bir role sahip olmasa da diğer kitaplarda sık sık göreceğiz onu. 

Ayrıca Rose'un başına bela olan sadece aşk hayatı değil. Birde Strigoi'ler var. Strigoi'ler organize olmaya başlıyor ve giderek daha fazla Moroi'nin ölümüne sebep oluyorlar. Rose'un en yakın arkadaşları ise gardiyanların yeterince çabalamamasından şikayet ediyorlar. Ve en sonunda Strigoi'leri kendilerinin öldürebileceğini düşünerek, herkesin başına çok büyük bir bela açıyorlar. Bedeli ise hem Rose hem de kendileri için çok ağır olacak. 

Kitabın e-kitap halini birazdan ekleyeceğim. Bu yazının altına da linkini bırakırım. Mutlaka okuyun, okutturun.

E-kitap/PDF halini buradan indirebilirsiniz.